Próbálja ki!
Tanácsokat kérek

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mi az ePontOK?

Az ePontOK használatával egy saját online törzsvásárlói és kedvezménykezelő rendszer kialakítására adunk lehetőséget. Vásárlói hűségprogramokat szervezhet és pontgyűjtő akciókat bonyolíthat le. A rendszer kártya nélkül, kártyával és mobiltelefonnal is használható. A kártyák azonosítása QR kóddal (kétdimenziós vonalkód), 125 KHz LF, vagy 13,56 MHz HF chipekkel történik. A webböngészőből megnyitható adminisztrációs, operátori és vásárlói felületek letisztult és logikus formával adnak lehetőséget pontgyűjtő akciók szervezésére kis- közép és nagyvállalatoknak. Havidíjas csomagjaink lehetővé teszik egy professzionális, testreszabható kedvezményrendszer, hűségpont-akció használatát anélkül, hogy a vállalkozások kifizetnének többszázezer, vagy akár több millió forintot egy saját program fejlesztésére. Az ePontOK törzsvásárlói rendszert sokéves tapasztalat alapján fejlesztettük, aminek eredménye egy egyedülálló kártyás pontgyűjtő szolgáltatás a piacon. QR kód használatával lehetővé tettük, hogy a kártyás azonosítás se legyen költséges. Mi kifejlesztettük, önnek csak használnia kell!

Miért jó a pontgyűjtés?

A pontgyűjtő kártyával jutalmazott vásárló megkülönböztetve érzi magát, az előnyös feltételek miatt még többet vásárol, elégedettségével új vásárlókat toboroz az üzlet számára.

Mi a hűségprogram?

A hűségprogramok célja a vásárlók megtartása, ami azért fontos a vállalkozások számára, mert sokkal kisebb erőfeszítésbe (pénzbe) kerül, mint új ügyfelek figyelmének felkeltése. A legtöbb hűségprogram pontgyűjtő akcióval kapcsolódik össze, melynek során a vásárlók az összegyűjtött pontjaikat termékekre, szolgáltatásokra válthatják be, vagy egyszerűen csak kedvezményes áron vásárolhatnak.

Kiknek ajánljuk?

Kisválalkozásoknak, mert velünk talán nagyobbak és sikeresebbek lehetnek.
Középvállalkozásoknak, mert a vásárlókat meg kell tartani és újakat kell szerezni.
Nagyvállalatoknak, mert ők már nem tehetik meg, hogy ne becsüljék meg vásárlóikat.
Szállodáknak, mert a rendszer akár a már meglévő szobakártyáikkal is működhet.

Milyen feltételek szükségesek a rendszer használatához?

A rendszer az ismertebb webböngészőkből (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari) gond nélkül elérhető és használható. Az oldal zavartalan működéséhez engedélyezni kell a JavaScript futtatását és a Sütiket (Cookie). QR kód olvasás esetén beépülő Flash Player (ingyenesen letölthető) megléte, illetve engedélyezése szükséges. 13,56 MHz és 125 KHz kártyaolvasók használata esetén szükségesek egyedi beállítások, ezekről részletes leírást adunk az érintetteknek.

Szükséges-e állandó internetkapcsolat a rendszer használatához?

Rendszerünk internetes technológiára épül, ezért használatához szükséges a megfelelő internetkapcsolat.

Használható a rendszer mágneskártyákkal is?

Az ePontOK sajnos nem használható mágneskártyákkal és nem is tervezzük ennek bevezetését.

Használható a rendszer hagyományos, egydimenziós vonalkódolvasókkal?

Az ePontOK sajnos nem használható hagyományos (1D) vonalkódolvasókkal és vonalkódokkal és nem is tervezzük ennek bevezetését.

Van ennek a rendszernek valami köze piramisjátékhoz, vagy MLM-hez?

Semmi. A vásárlók azonban a velünk szerződött cégek törzsvásárlói, amely cégek tevékenységére nincsen rálátásunk, így felelősséget sem tudunk vállalni a vásárlókat ezzel összefüggésbe hozható károkért.

Kipróbálhatom a programot ingyen?

A program ingyenesen és kötelezettség-mentesen kipróbálható az oldalon található „Próbálja ki” ikonra való kattintással. Egy egyszerű űrlap kitöltése után emailben küldjük a szükséges információkat. Az így igényelt program egy demo változat, nem minden funkció használható benne. A program kipróbálására 24 óra áll rendelkezésre, ezután a belépési jogosultságok automatikusan törlődnek. Ha nem tudta kihasználni ezt az időt, természetesen igényelhet újabb belépési adatokat.

Miért kell regisztrációs díjat fizetni?

A regisztrációs díjat a cég számára szükséges tárhely lefoglalásáért és kialakításáért, a rendszer használatának betanításáért, a cég nyilvántartásba vételéért kérjük. Az egy összegben befizetett éves díjak esetében eltekintünk a regisztrációs díjtól.

Mi van akkor, ha az ügyfeleim számának növekedésével/csökkenésével átlépek egy másik díjcsomagba?

Amennyiben a felhasználó ügyfélszáma átlépi az aktuális díjcsomagjában foglalt maximális számot, előfizetése átkerül egy magasabb csomagba. Ennek díját tárgyhónapban még nem, csak a következő teljes hónapban érvényesítjük. Alacsonyabb díjcsomagra váltás esetén szintén a következő teljes hónaptól jogosult a felhasználó a kisebb díjcsomag használatára.

Hogyan érhetem el a pontgyűjtő rendszer weboldalát?

Minden regisztrált cégnek a rendszer egyedi elérésű weboldalt generál, melyet kizárólag csak az adott cég használhat, érhet el.

webwes pontgyűjtő rendszer online, internetes törzsvásárlói rendszer hűségpontok, pontgyűjtő rendszer hűségpontok, pontgyűjtő rendszer hűségpontok, pontgyűjtő rendszer hűségpontok, pontgyűjtő rendszer