Próbálja ki!
Tanácsokat kérek

KÁRTYAOLVASÓK

Webkamera

A QR kódok olvasásához legalább 640 x 480 pixel felbontású, manuális- vagy autofókuszos kamerát ajánlunk. Az újabb számítógépek beépített webkamerái általában meg szoktak felelni a célra. A QR kódok olvasását nehezíthetik a nem megfelelő fényviszonyok.

webkamera qr kód

13,56 MHz NFC kártyaolvasó

A Near Field Communication (NFC) egy rövid kiterjedésű, vezeték nélküli kapcsolódási technológia, amely lehetővé teszi két elektronikai eszköz egyszerű és biztonságos kapcsolatát, a fogyasztók számára lehetővé téve ezzel olyan alkalmazásokat mint a kapcsolat nélküli tranzakciók lebonyolítása, digitális tartalmakhoz való hozzáférés vagy, hogy akár egyetlen érintéssel összekapcsolódhatóvá váljanak készülékek.

Near Field Communication - NFC olvasó

125 KHz kártyaolvasó

A CPR/CPM-110U USB-s kártyaíró-olvasó számítógéphez csatlakoztatva alkalmas EM rendszerekben proximity kártyák olvasására. Használható kártyatípusok: MagicProx-EM ISO/Clmashell kártya/Tumbler kulcstartó, EM4100, TK4100ISO, AR-8792ISORL, IMPRO, egyéb EM rendszerű kártya / kulcstartó.

USB-s proximity kártyaolvasóKÁRTYÁK

QR kóddal ellátott kártya

A QR kód egy kétdimenziós vonalkód, jelentése Quick Response, azaz gyors válasz. Előnye a hagyományos vonalkóddal szemben, hogy bármilyen szögből könnyen és gyorsan olvasható. Olcsón előállítható, QR kóddal ellátott plasztik kártyákat már 50 Ft+ÁFA/db-tól lehet nyomtatni. Igény esetén már meglévő kártyáit is el lehet látni utólagosan QR kóddal. Rendszerünkben használhat papír alapú kártyákat is.

webkamera qr kód

Mifare 1K kontaktus nélküli chipkártya 13,56 MHz

A MIFARE kártyák egy egyedi azonosító kódrendszerrel vannak ellátva, hamisításuk és használatuk más rendszerekkel és olvasó eszközökkel szinte lehetetlen. Teljes felületen nyomtathatók, akár 4 színnel, akár monokróm színekkel is.

MIFARE kártyák

Proximity kártyák 125 KHz

125 KHz frekvencián működik a legtöbb beléptető és egyéb kártyás alkalmazás. Lehetőséget kínálunk, természetesen minden biztonsági körülményt előzetesen mérlegelve, hogy akár a már meglévő kártyáikat használják rendszerünkben.

125 KHz-es proximity kártyák

Mobiltelefonos azonosítás QR kóddal

A legtöbb mobiltelefon már tud fogadni képeket Email, vagy MMS segítségével. A törzsvásárló, ha rendelkezik egy erre alkalmas mobiltelefonnal, képes fogadni és telefonjára elmenteni kedvenc üzletétől elektronikusan kapott egyedi QR kódját. A legközelebbi vásárláskor pedig a mobiltelefonján elmentett QR kóddal könnyedén azonosíthatja magát és használhatja a pontgyűjtő rendszert. Az üzlet így megtakarítja a kártya gyártási költségét és a vásárlónak is könnyebbséget okoz, hiszen egy mobiltelefon általában mindig kéznél van.

qr kód beolvasása a telefon képernyőjéről

Mobiltelefonos azonosítás RFID chippel

Az NFC kommunikációra képes mobiltelefonok magyarországi lassú terjedése miatt más megoldást kellett találnunk a telefonos RFID azonosításra. A megoldás egy pár centis RFID címke, amit arra fejlesztettek ki, hogy a telefonok hátlapjának belső felére ragasztva, a készülék képes legyen az NFC kapcsolatra. Ideális megoldás olyan esetekben, amikor kártya nem használható valamilyen okból.

RFID chip beolvasása a telefonról

RFID kulcstartó

Ha nem szeretné, vagy nincs rá lehetőség, hogy vásárlói kártyát használjanak, akkor az RFID kulcstartót önnek találták ki. Mindkét olvasási frekvenciához (13,56 MHz és 125 KHz) kínálunk megfelelő kulcstartót. Egyik felén matricával megszemélyesíthető.

Kulcskártya QR kóddal

A kulcstartóra fűzhető kis kártya költséghatékonyabb alternatívája az RFID kulcstartónak. Egyedileg nyomtatható, mérete harmada a bankkártyáénak (54 x 27 mm). QR kóddal egy olcsó és könnyen kezelhető azonosítási megoldást tesz lehetővé.webwes pontgyűjtő rendszer online, internetes törzsvásárlói rendszer hűségpontok, pontgyűjtő rendszer hűségpontok, pontgyűjtő rendszer hűségpontok, pontgyűjtő rendszer hűségpontok, pontgyűjtő rendszer